În premieră, studenți militari străini la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook
Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” organizează luni, 4 octombrie, de la ora 10.00, deschiderea oficială a anului universitar 2021 – 2022.

În anul universitar 2021 – 2022, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” sunt înscriși 1.411 studenți la programele de licență (380 militari și 1031 civili), 362 de studenți la programele de masterat și 66 de aspiranți care urmează cursul de bază.

Anul acesta, în premieră, alături de studenții militari români, în primul semestru vor studia și studenți militari din Polonia, Bulgaria și Lituania, în baza programului ERASMUS+. Aceștia vor lua și ei parte la festivitatea de deschidere a noului an universitar.

În actualul context pandemic, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” activitățile didactice se vor desfășura astfel: la secția militară, toate activitățile didactice (curs, seminar, proiect, laborator) și pregătirea militară se desfășoară în sistem față în față, cu prezență fizică în campus, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, iar la secția civilă – programele de studii de licență și studii de masterat activitățile didactice se desfășoară în sistem mixt, astfel că toate cursurile se desfășoară online, iar seminarele, proiectele și laboratoarele se desfășoară cu prezență fizică în campus.

Toate activitățile au loc cu respectarea strictă a normelor de protecție în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*