FOTO O centrală termică a explodat într-un bloc din Medgidia. Un bărbat a ajuns la spital, iar toți locatari de pe scară au fost evacuați

Un bărbat a ajuns la spital, joi dimineață, cu arsuri pe corp, iar alte persoane au fost rănite ușor, după ce o centrală termică a explodat într-un apartament de bloc din Medgidia.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, deflagrația s-a produs în jurul orei 05.00, într-un apartament situat la etajul doi într-un bloc cu trei niveluri de pe strada Independenței din Medgidia.

Explozia nu a fost urmata de un incendiu, dar locuitorii de la celelalte apartamente de pe scara blocului, în total opt persoane, au fost evacuați.

La fața locului au fost direcționate două autospeciale de stingere din cadrul detașamentului Medgidia și un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

„Din primele informații patru persoane au fost rânite. Un bărbat a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, cu arsuri de gradul doi. Celelalte persoane sunt evaluate medical la fața locului, urmând a fi stabilit dacă vor fi duse la spital”, au precizat sursele citate.

Ulterior, o femeie ce ar fi trebuit să fie fi preluata de echipajul SMURD, cu atac de panică, a refuzat transportul la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*