”Cupa Mării Negre” la ciclism ediția a IV-a se ține în Medgidia

Locuitorii din Medgidia sunt invitați și așteptați sâmbătă 23 septembrie, începând cu ora 09.00, în Parcul 1 Mai, la concursul de ciclism intitulat ”Cupa Mării Negre”, ajuns la ediția a IV.

Evenimentul este organizat de Clubul sportiv de ciclism ”Bilal 2000” Constanța cu sprijinul Primăriei Municipiului Medgidia și este destinat copiilor cu vârste între 5 și 16 ani. Aceștia trebuie să fie însoțiși de un părinte/tutore legal pentru a se putea înscrie și să aibă, pe lângă bicicletă, și cască de protecție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*