FOTO Locuința unei bătrâne din Agigea a luat foc de la o lumânare lăsată aprinsă. Femeia a fost intoxicată cu fum

Locuința a fost puternic afectată de incendiu. FOTO ISU Dobrogea

O garsonieră din localitatea Agigea a luat foc în prima zi de Paște și a fost distrusă în mare parte de flăcări. Proprietara, o femeie de 77 de ani s-a intoxicat cu fum în încercarea de a-și salva bunurile.

Incendiul a fost observat în jurul orei 12.00, iar la locul intervenției au fost trimise două autospeciale de intervenție cu spumă și apă și un echipaj SMURD din cadrul ISU Dobrogea.

Pompierii au reușit după aproximativ 45 de minute să lichideze incendiul care cel mai probabil a izbucnit de la o lumânare lăsată nesupravegheată. Focul s-a propagat la haine și alte bunuri, incendiul afectând aproximativ 60% din locuință. Proprietara, o femeie de 77 de ani, a primit primul ajutor la fața locului din partea echipajului medical al SMURD, deoarece se intoxicase cu fum în încercarea de a-și salva bunurile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*