O bătrână din localitatea Oltina a fost desfigurată de câinele din gospodărie

Elicopter SMURD
Elicopter SMURD

O octogenară din localitatea Oltina a fost la un pas de a fi mâncată de vie de către câinele din gospodărie. Atacul a luat-o prin suprindere pe femeie care nu a apucat să se apere.

Doar printr-o minune bătrâna a scăpat cu viață. Câinele a sărit pe ea și a atacat-o, mușcând-o de mâini și de picioare, iar după ce victima a căzut la pământ, s-a repezit și la față și cap. Strigătele de ajutor au fost auzite de un vecin care i-a sărit în ajutor.

La fața locului a fost trimis elicopterul SMURD care după acordarea primului ajutor a transportat-o la Spitalul Județean Constanța.

Câinele a rămas închis în curte până când rudele femeii vor decide ce vor face cu el.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*