Țigări de contrabandă, depistate la bordul unei nave în Portul Constanța cu ajutorul unui câine polițist

La control a participat și câinele polițist Clara. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit, la bordul unei nave acostată în Portul Constanța, 670 de pachete cu țigări, ascunse și nedeclarate. Un marinar turc a ffost amensat cu 10,000 de lei.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au efectuat controlul asupra unei nave sub pavilion Vanuatu, acostată în Portul Constanța.

„În urma efectuării controlului, la care a participat și câinele polițist Clara, specializat în detectare de tutun, au fost descoperite, ascunse și nedeclarate, într-o magazie, 670 de pachete cu țigarete, ambalate în saci de plastic de culoare neagră”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării de către Biroul Vamal Constanța și a fost aplicată o sancțiune contravențională de 10.000 de lei pe numele unui marinar de pe navă, cetățean turc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*