Copil de șase ani, omorât de câini la Cotu Văii

Maidanezi periculoși. FOTO Counselling
Maidanezi periculoși. FOTO Counselling

Un copil în vârstă de șase ani a murit luni, 13 decembrie, după ce a fost mușcat de câini în satul Cotu Văii, comuna Albești.

Potrivit primelor informații, copilul a fost găsit în stare de inconștiență, cu multiple plăgi mușcate pe corp, cel mai probabil de la mai mulți câini.

La fața locului au fost trimise echipaje SMURD și ale Serviciului de Ambulanță Județean, dar cadrele medicale nu au putut face nimic pentru a salva viața copilului.

Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit că băiatul de 6 ani se afla pe stradă, în fața casei în care locuiește, când ar fi fost atacat de un câine maidanez.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, totodată fiind efectuate cercetări cu privire la stabilirea tutor împrejurărilor care au condus la acest eveniment nefericit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*