O bătrână a murit după ce a căzut într-o fântână în localitatea Valea Dacilor

O bătrână a murit, marți, după ce a căzut într-o fântână din localitatea Valea Dacilor. Pompierii au reușit să o aducă la suprafață, dar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, incidentul s-a petrecut în jurul orei 10.30, iar la fața locului au ajuns pompieri din cadrul Detașament ului Medgidia cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD B.

„Fântână are o adâncime de aproximativ 20 de metri. Pompierii au reușit sa scoată femeia și au predat-o cadrelor medicale, însă acestea au fost nevoite să declare decesul”, au precizat sursele citate.

Cazul este cercetat de polițiști, care urmează să stabilească exact cum s-a petrecut incidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*