VIDEO Incendiu violent la o conductă de gaz pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

Incendiu violent la o conductă de gaz pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. FOTO ISU Dobrogea

Un incendiu puternic a izbucnit, joi dimineață, la o conductă de gaz aflată pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, în apropierea unui centru comercial. Ulterior focul s-a extins la câteva autoturisme aflate în apropiere.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„Ajunse la fața locului, echipajele au găsit incendiul ce se manifesta violent, cu flacără deschisă, fapt ce a condus și la extinderea acestuia către niște autoturisme dintr-un parc auto alăturat. Colegii mei lucrează acum la lichidarea incendiului și înlăturarea tuturor efectelor negative“, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU „Dobrogea”, Anca Chiriță.

O echipă a firmei de distribuție a gazului a oprit furnizarea acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*