VIDEO Incendiu violent la o conductă de gaz pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

Incendiu violent la o conductă de gaz pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. FOTO ISU Dobrogea

Un incendiu puternic a izbucnit, joi dimineață, la o conductă de gaz aflată pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, în apropierea unui centru comercial. Ulterior focul s-a extins la câteva autoturisme aflate în apropiere.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„Ajunse la fața locului, echipajele au găsit incendiul ce se manifesta violent, cu flacără deschisă, fapt ce a condus și la extinderea acestuia către niște autoturisme dintr-un parc auto alăturat. Colegii mei lucrează acum la lichidarea incendiului și înlăturarea tuturor efectelor negative“, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU „Dobrogea”, Anca Chiriță.

O echipă a firmei de distribuție a gazului a oprit furnizarea acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*