O avarie RAJA a lăsat stațiunea Mamaia fără apă

Stațiunea Mamaia

O avarie s-a produs în seara zilei de vineri, 21 iulie, pe conducta de alimentare cu apă din Stațiunea Mamaia, în zona Hotelului Dorna. Din cauza incidentului, echipele companiei RAJA au fost nevoite să ia măsuri imediate și să sisteze furnizarea apei într-o serie de zone afectate.

Astfel, până la ora și 23.00, nu va fi disponibilă furnizarea apei în stațiunea Mamaia și în zonele înconjurătoare, precum Mamaia Sat, Mamaia Nord, Depozitul 10, Tabăra de Copii Năvodari și Ecluza Năvodari.

Reprezentanții RAJA au transmis scuzele lor abonaților din zonă pentru disconfortul creat din cauza lipsei apei potabile. Echipele de intervenție se află deja la fața locului și depun toate eforturile pentru a remedierea avariei cât mai rapid posibil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*