Mâine seară se oprește furnizarea apei potabile în mai multe zone din municipiul Constanța

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

RAJA Constanța va sista furnizarea apei potabile din noaptea de marți, 09 februarie, ora 22.00, până miercuri, 10 februarie, ora 10.00, în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă din incinta Stației de Tratare și Pompare Palas.

Intervalul de întrerupere a alimentării cu apă este determinat de diametrul conductei, debitului mare de apă și lungimea rețelei, reluarea furnizării apei potabile urmând a se realiza în mod progresiv în fiecare zonă afectată.

Ca urmare a desfășurării lucrărilor de reparații, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zonele:

  • Aria delimitată de străzile: bd. I. C. Brătianu – bd. 1 Decembrie 1918 – I.L. Caragiale – Eliberării – Dezrobirii – bd. I.C. Brătianu, precum și punctele termice: 130 – 132, 134 – 137, 163 și 248;
  • Perimetrul delimitat de străzile: Labirint – bd. I.C. Brătianu – bd. Ferdinand – Th. Burada – Labirint, precum și punctele termice: 65, 67, 70, 143 și 144;
  • Zona de blocuri Petroconst, cu punctul termic 162;
  • Zona străzilor Justiției, Sublocotenent Chiosea Sandu, Locotenent Gheorghe Haneș;
  • Străzile Interioară I, II, III și IV;
  • Zona 2 Cocoși și PT 86;

Totodată, în același interval orar se va furniza apă cu presiune scăzută utilizatorilor din:

  • Cartier KM 5, Coiciu și zona Brick;
  • Zona de blocuri de pe alea Garofiței, Daliei și Violetelor, precum și punctele termice 72, 73, 77 și 125.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonele afectate, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*