Video Editorial: dr. Adrian Bîlbă, despre atentatele care au la bază convingeri religioase

dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal pentru Științele Naturii. FOTO Adrian Boioglu
dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal pentru Științele Naturii. FOTO Adrian Boioglu

Directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, Dr. Adrian Bîlbă vorbește în video editorialul de astăzi despre pericolele pe care le aduce religia în societatea modernă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. m-ati pierdut…ce a pierdut dom-le crestinismul? Modularea islamica?:))) Sincer ii recomand distinsului domn Adrian Bilba sa studieze mai bine subiectul si sa nu le mai amestece…stie dansul ceva dar le pozitioneaza confuz pentru cititorul mai ales neavizat. Il simpatizez pentru incercare si il apreciez pentru devotament. Regret insa tendinta aiuritoare si confuză de cenzura religioasa și de constructie a unei opozitii artificiale intre religie si stiinta. Stiinta fara morala e mai periculoasa decat terorismul,domnule director.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*