O adolescentă a fost atacată cu spray iritant – lacrimogen în Satul de Vacanță pentru a i se fura telefonul mobil

Turisti blocati in tiribomba din Satul de Vacanta. FOTO Captura Video
Turisti blocati in tiribomba din Satul de Vacanta. FOTO Captura Video

Un minor de 13 ani a atacat cu un spray iritant- lacrimogen o adolescentă, în timp ce aceasta se afla în Satul de Vacanță împreună cu două prietene, pentru a-i fura telefonul mobil.

Fapta s-a petrecut în seara de 26 iulie, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța,  un minor ar fi sustras, prin pulverizarea cu un spray iritant lacrimogen în zona feței, telefonul mobil al unei tinere, în vârstă de 18 ani, din județul Vâlcea, în timp ce aceasta se afla în Satul de Vacanță, cu două prietene.

La scurt timp, polițiștii constănțeni au identificat o persoană care corespundea cu semnalmentele indicate, fiind vorba despre un minor, în vârstă de 13 ani, din orașul Ovidiu, județul Constanța.

Minorul a fost condus la sediul Poliției și audiat în prezența reprezentanților din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, prejudiciul fiind recuperat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*