Un tânăr mangaliot beat a făcut prăpăd pe strada Rozelor din Mangalia și a ajuns în arest

Șoferul vinovat a scăpat teafăr. FOTO IPJ Constanța

Un tânăr care s-a urcat băut la volan și a plecat într-o cursă în viteză prin orașul Mangalia a provocat un accident spectaculos. Nu era un șofer atât de bun pe cât se credea și o depășire pe strada Rozelor l-a dus cu roțile în sus. 

Accidentul s-a produs în seara de 20 aprilie, în jurul orei 20.25, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un tânăr de 25 ani a condus un autoturism Volkswagen pe strada  Rozelor din municipiul Mangalia, dinspre strada Ion Creangă către strada Matei Basarab. În dreptul blocului R 11 a intrat în depășirea unui autoturism condus de o femeie de 25 ani.

În momentul efectuării manevrei de depășire, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției către partea stângă a sensului de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 25 ani a fost proiectat către dreapta și s-a răsturnat pe partea carosabilă și de asemenea, a intrat în coliziune cu autoturismul depășit pe care l-a proiectat către partea stângă a sensului de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto de 25 ani.

Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, care a indicat valoarea de 0.31 mg / l alcool pur în aerul expirat. În schimb, a refuzat să se supună recoltării de probe biologice de sânge.

Anchetatorii au decis luarea măsura de reținere pentru 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Constanța.

UPDATE:

Individul a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, iar pe numele său a fost emis un mandat de 30 de zile.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*