Un tânăr mangaliot beat a făcut prăpăd pe strada Rozelor din Mangalia și a ajuns în arest

Șoferul vinovat a scăpat teafăr. FOTO IPJ Constanța

Un tânăr care s-a urcat băut la volan și a plecat într-o cursă în viteză prin orașul Mangalia a provocat un accident spectaculos. Nu era un șofer atât de bun pe cât se credea și o depășire pe strada Rozelor l-a dus cu roțile în sus. 

Accidentul s-a produs în seara de 20 aprilie, în jurul orei 20.25, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un tânăr de 25 ani a condus un autoturism Volkswagen pe strada  Rozelor din municipiul Mangalia, dinspre strada Ion Creangă către strada Matei Basarab. În dreptul blocului R 11 a intrat în depășirea unui autoturism condus de o femeie de 25 ani.

În momentul efectuării manevrei de depășire, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției către partea stângă a sensului de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 25 ani a fost proiectat către dreapta și s-a răsturnat pe partea carosabilă și de asemenea, a intrat în coliziune cu autoturismul depășit pe care l-a proiectat către partea stângă a sensului de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto de 25 ani.

Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, care a indicat valoarea de 0.31 mg / l alcool pur în aerul expirat. În schimb, a refuzat să se supună recoltării de probe biologice de sânge.

Anchetatorii au decis luarea măsura de reținere pentru 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Constanța.

UPDATE:

Individul a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, iar pe numele său a fost emis un mandat de 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*