FOTO Poliția Locală Constanța a confiscat un ponei chinuit în stațiunea Mamaia

Poneiul folosit la activitățile ilicite a fost confiscat. FOTO Poliția Locală

Cu puțină voință se pot face lucruri, iar legea aplicată. Chiar dacă de la începutul sezonului estival, pe plaje și prin stațiunea Mamaia, în zone cu aflux mare de turiști poți întâlni indivizi care târâie după ei ponei, până acum, nicio autoritate, a statului sau locală nu a luat măsuri. „Gheața“ a fost spartă de Poliția Locală.

Reprezentanții instituției spun că în cursul datei de 16 august, în timpul desfășurării activităților specifice, polițiștii locali din cadrul Primăriei municipiului Constanța l-au identificat în zona pasarelei pietonale din Satul de Vacanță pe un individ care desfășura activități comerciale ilicite. Mai exact, bărbatul efcetua „plimbări“ cu un ponei în scop de agrement, fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de lege.

Persoanei în cauză i-a fost aplicată o amendă de 5.000 de lei, aplicându-se sancțiunea complementară a confiscării poneiului. Animalul a fost predat Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța urmând a se aplica procedura legală a comercializării conform prevederilor O.G 14/2007 privind valorificarea bunurilor intrate în proprietatea privată a statului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*