O minoră a fost atacată și tâlhărită la Constanța. Agresorul era proaspăt ieșit din penitenciar

Echipaj de jandarmi pentru mentinerea ordinii si linistii publice. FOTO Catalin Schipor

O minoră în vârstă de 15 ani a fost atacată pe stradă de către un recidivist, care i-a sustras telefonul mobil. Individul care ieșise din penitenciar pentru fapte similare, a fost prins la scurt timp.

Fapta s-a înregistrat în data de 21 decembrie, în jurul orei 17.30, când un individ, s-a repezit la minoră și i-a smuls telefonul mobil în timp ce aceasta se deplasa pe strada Munții Tatra din municipiul Constanța. Suspectul a fost identificat două ore mai târziu în zona Pieței Griviței de către poliţiştii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, în cooperare cu un echipaj al Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

Individul, un bărbat în vârstă de 28 de ani este recidivist, fiind eliberat în luna octombrie din penitenciar, unde a executat o pedeapsă de 6 ani pentru tâlhărie calificată.

Polițiștii constănțeni au recuperat prejudiciul, estimat la 1.000 de lei, pe care l-au predat persoanei vătămate și au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului, pe care l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Trackback / Pingback

  1. Un recidivist eliberat în octombrie din penitenciar, autorul mai multor tâlhării comise asupra minorilor, în municipiul Constanța – Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*