Numărul pacienților bolnavi cu COVID-19 decedați a ajuns la 15 în județul Constanța

Test pozitiv la COVID-19. FOTO Pixabay

Numărul deceselor în rândul persoanelor bolnave cu COVID-19 a ajuns la 1056, ultimul pacient fiind un constănțean, potrivit datelor comunicate de către Institutul Național de Sănătate Publică.

Un bărbat în vârstă de 66 ani este decesul cu numărul 15 din județul Constanța din rândul bolnavilor diagnosticați cu COVID-19. Acesta a fost confirmat pozitiv în data de 14 mai, iar în cursul dimineții de 15 mai a fost înregistrat și decesul. Pacientul suferea de insuficiență cardiacă congestivă, bypass coronanian, insuficiență bicuspidiană și diabet zaharat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*