Nou șef la conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța

Colonelul dr.ing. Mihail-Cristian a fost împuternicit inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, începând cu data de 4 februarie, pentru o perioadă de șase luni, prin Ordin al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Colonel Mihail-Cristian Amarandei a fost numit inspector șef al ISU Botoșani, începând cu data de 1 decembrie 2016, anterior fiind împuternicit inspector șef, din luna martie 2016.

Din 2011 până în 2016 a fost prim adjunct al inspectorului șef al ISU Botoșani, iar până atunci a fost șef centru operațional, ofițer specialist I, comandant detașament, locțiitor comandant detașament.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*