FOTO VIDEO Un yacht din Portul Tomis a luat foc în urma unei explozii la bord

Yachtul a luat foc în Portul Tomis. FOTO ISU Dobrogea

Un yacht ancorat în Portul Tomis a fost cuprins de flăcări în urma unei explozii înregistrată la bord, în după amiaza de sâmbătă, 12 octombrie.

UPDATE:

Focul s-a extins și la alte două ambarcațiuni care se aflau lână yachtul unde a izbucnit incendiul

Potrivit martorilor, o persoană se afla pe ambarcațiune în momentul exploziei.

„Bine că a scăpat cel din barcă. Era în cabină când a explodat barca. A sărit ca o minge în cabină și explozia în spatele lui. Omu săracu nu repeta decât „ce am făcut, ce am făcut. Soțul meu l-a ajutat sa dezlege bărcile din jur. Eu am sunat la 112“,  a povestit Gabi S. care se afla la o terasă din vecinătatea locului unde s-a produs explozia, împreună cu soțul său.

UPDATE

Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră. În total au fost afectate 3 ambarcațiuni, una a ars în totalitate. Cauza probabila este scurtcircuit la baterie. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

La locul exploziei au fost direcționate două autospeciale de stingere cu spumă și apă a ISU Dobrogea, o ambarcațiune SAR cu tun de apă și un echipaj SMURD.

Din primele informații, nu sunt înregistrate victime.

Ambarcațiunea era legată în apropiere de o terasă în momentul exploziei, iar după ce a izbucnit incendiul, aceasta a fost remorcată în mijlocul acvatoriului pentru a se diminua eventualele pericole

Știre în curs de actualizare

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*