FOTO VIDEO Un incendiu puternic a distrus o pescărie din Năvodari

Pompierii militari constănțeni au avut, în cursul anului trecut, câte o intervenție la fiecare 30 de minute

Mai multe clădiri din lemn și câteva autoturisme au ars în dimineața de 2 decembrie în apropiere de plaja din Năvodari, acolo unde era „Pescăria lui Ilie“. Când au ajuns pompierii, deja focul se manifesta cu violență.

Pompierii încă nu au stabilit exact cauzele izbucnirii incendiului, dar acesta le-a dat bătăi de cap. La ajungerea echipajelor ISU Dobrogea – patru autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, în total 18 pompieri, incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 400 mp. Cu greu au reușit să îl localizeze și să îl stingă, la final stabilindu-se că au ars barăci din lemne pe o suprafață de 500 mp și trei autoturisme.

S-a reușit însă salvarea a 20 păsări și doi porci.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*