În Năvodari și în Corbu vor suna sirenele – ISU Dobrogea desfășoară un exercițiu la Rafinăria Rompetrol

Explozie la rafinăria Petromidia
Explozie la rafinăria Petromidia

Începând cu ora 11.00 va avea loc testarea planului de urgență externă și activitatea Comitetului Local pentru Situații de Urgență al orașului Năvodari și al comunei Corbu, a forțelor și mijloacelor de intervenție în cazul producerii unui accident major în industrie.

Vor interveni, din partea ISU Dobrogea, 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autoscara, 3 autospeciale de primă intervenție și comandă, 1 SMURD, 1 SAJ și o ambulanță de Terapie Intensivă Mobilă. Din partea rafinăriei vor interveni 2 echipaje SPSU.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*