Noi locuri de parcare vor fi amenajate pe aleea Topolog din Constanța

FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a anunțat că patru parcări sunt în curs de amenajare pe aleea Topolog din cartierul Inel ll, în zona blocurilor H9, H7, H6, C2 și F7. Toate cele patru parcări sunt construite pe terenuri neamenajate asupra căror nu s-a intervenit deloc în ultimii 30 de ani. Au fost montate borduri noi, iar terenul a fost stabilizat prin așternerea unui strat de piatră peste care se va turna asfalt destinat traficului pietonal.

În același timp, aleile de acces către scările de bloc și trotuarele au fost recondiționate cu asfalt și au fost înlocuite bordurile. În scurt timp, suprafețele carosabile aflate pe terenurile dintre blocuri vor fi reamenajate și reasfaltate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*