Noi locuri de parcare pentru camioane, în Portul Constanța

Noi locuri de parcare pentru camioane, în Portul Constanța. FOTO: CN APM SA

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime (CN APM SA) a anunțat finalizarea cu succes a proiectului de reparații capitale și modernizare a unei platforme de asfalt cu o suprafață generoasă de 5.912 de metri pătrați, situată în zona Rădăcină Mol III. Această inițiativă a dus la crearea a 60 de noi locuri de parcare pentru camioane.

Printre aspectele esențiale ale lucrărilor se numără refacerea structurii rutiere din beton, cu o grosime de 24 de centimetri, pentru a asigura o rezistență și durabilitate sporite. Pentru a gestiona în mod eficient scurgerea apelor meteorice, au fost construite rigole carosabile armate pe întreaga lungime a platformei, iar bordurile de ciment au delimitat zona în mod corespunzător, oferind un aspect ordonat și funcțional. Totodată s-au prevăzut două separatoare de hidrocarburi în vederea epurării apelor înainte de deversare.

Noi locuri de parcare pentru camioane, în Portul Constanța. FOTO: CN APM SA

În ceea ce privește siguranța circulației pe timp de noapte, CN APM SA a realizat o rețea de iluminat public de înaltă calitate, care nu doar îmbunătățește vizibilitatea, ci și conferă un aspect estetic îmbunătățit zonei. Acest sistem modern de iluminat cuprinde 13 stâlpi metalici cu o înălțime de 10 metri, echipați cu corpuri de iluminat LED de 200W fiecare.

Valoarea totală a contractului pentru această impresionantă transformare a fost în cuantum de 3.775.095,33 lei, fără TVA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*