Primăria Medgidia modernizează clădirea Muzeului de Artă “Lucian Grigorescu”

Clădirea Muzeului de Artă "Lucian Grigorescu" din Medgidia. FOTO Facebook

Primăria Medgidia dorește modernizeaza clădirii Muzeului de Artă “Lucian Grigorescu”.

“Deși are o valoare istorică și arhitecturală inestimabilă și este înscrisă în lista monumentelor istorice, clădirea Muzeului de Artă „Lucian Grigorescu” din Medgidia zace în paragină de ani buni. A funcționat începând cu anul 1964, în 1975 a devenit secție a Muzeului de Artă Constanța și, după zeci de ani în care nicio autoritate nu a făcut vreo investiție, în 2009 conducerea Consiliului Județean Constanța a decis că arta nu este profitabilă, iar muzeul de la Medgidia a fost golit și închis…” – Primăria Medgidia.

Primăria Medgidia a scos recent la licitație contractul pentru execuția lucrărilor în cadrul obiectivului de investiție „Renovare integrată a Muzeului de Artă „Lucian Grigorescu”. Vestea bună pentru întreaga comunitate locală vine după ani întregi de demersuri susținute de primarul Valentin Vrabie

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*