Nou record în Constanța: 229 de animale sterilizate în cele două zile ale Maratonului Responsabilității

Sute de animale sterilizate în cele două zile ale Maratonului Responsabilității

Animal Society, în parteneriat cu Four Paws International și Primăria Constanța, au desfășurat în zilele de 13 și 14 iulie Maratonul Responsabilității, program de sterilizări gratuite menit să sprijine societatea civilă, prin gestionarea înmulțirii necontrolate a animalelor de rasă comună, în mod uman și sustenabil.

„În cadrul Maratonului Responsabilității, ne-am propus sterilizarea a 100 de animale pe zi și iată că am ajuns la un record de 229. Au fost două zile de foc, în care întreaga echipă Animal Society s-a mobilizat și a muncit enorm. Cetățenii ne-au impresionat prin implicarea de care au dat dovadă, contribuind la atingerea acestui nou record pentru Constanța, orașul care a înțeles că numai prin implicare, printr-un efort comun cu cel al autorităților, se pot obține rezultate pozitive durabile atât pentru comunitate, cât și pentru animalele de companie de rasă comună. Suntem foarte mulțumiți de acest rezultat și le amintim constănțenilor că noi continuăm și campania de sterilizare gratuită începută luna trecută până pe data de 22 iulie”, spune Anca Tomescu, președintele Animal Society.

Animal Society, Four Paws International și Primăria Constanța vor continua proiectul demarat la începutul acestui an, Efort comun pentru un viitor mai bun, cu noi campanii de sterilizare gratuită, dar și cu programe de informare și conștientizare menite să schimbe pozitiv atitudinea societății civile față de câinii și pisicile de rasă comună.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*