Nicio nuntă pe străzile din Constanța fără Poliția Locală!

Nunțile în stradă nu sunt acceptate de către Poliția Locală Constanța. FOTO DGPL Constanța

În cursul zilei de 20 septembrie, polițiștii locali din cadrul serviciilor operative ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în urma verificărilor și constatărilor efectuate în teren au aplicat 174 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 88.800 lei pentru încălcarea normelor legale în vigoare și care intră în competența Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Printre acestea, două amenzi contravenționale în cuantum total de 900 lei au fost aplicate pentru organizarea unei nunți ce era în desfășurare la o locație situată pe Aleea Topolog din municipiul Constanța.

Organizatorul petrecerii – unul dintre părinții mirilor, amplasase pe domeniul public dintre blocuri un cort, mese și scaune îngreunând traficul rutier și pietonal. La eveniment participau numeroase persoane care tulburau liniștea locatarilor din blocurile alăturate.

În acest caz s-a dispus măsura întreruperii activității ilicite și reasigurarea stării de curățenie de către participanți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*