VIDEO La Constanța se practică transhumanța pe Autostradă, ignorând legile și pericolul provocat participanților la trafic

Oi, măgari și ciobani pe Autostrada A2. FOTO Captură video

Proprietarii de ovine continuă să pună în pericol circulația rutieră, fără a ține cont de legi sau să le pese de pericolul pe care îl provoacă. Un individ din Seimenii Mici a fost sancționat de poliție după ce și-a mutat oile din județul Călărași în județul Constanța, blocând parțial Autostrada A2 cu turma sa.

O postare pe Facebook a atras în cele din urmă și atenția polițiștilor de la Brigada Autostrăzi. Un bărbat a filmat cum o turmă de oi circula pe podul Autostrăzii A 2 de peste Dunăre, blocând parțial circulația rutieră și punând în pericol participanții la trafic, acestea fiind „escortate“ de un bărbat cu o mașină pusă pe avarii și mai mulți ciobani pedeștri.

Potrivit reprezentanților IGPR, Brigada Autostrăzi a aflat de situație în jurul orei 7.30, turma de oi cu tot cu alai fiind depistați în zona kilometrului 160, pe raza județului Constanța.

Proprietarul oilor a fost identificat un bărbat din localitatea Seimenii Mici, cel care se afla la volanul autoturismului care supraveghea încheierea coloanei. Acesta a fost sancționat atât în calitate de conducător al turmei de oi cât și de conducător auto cu o amendă în valoare totală de 4.350 lei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*