Nava fluvială de pasageri „A Rosa Flora”, pentru prima dată în Constanța

Nava fluvială de pasageri „A Rosa Flora”. FOTO CN APM SA Constanța

Nava de pasageri fluvială „A Rosa Flora” a ajuns duminică seară la terminalul specializat al Portului Constanța, cu 109 turiști la bord, majoritatea din Germania.

Potrivit reprezentanților Companiei Naționale „Administrația Porturilor Maritime” Constanța SA, turiștii vor vizita luni, 16 mai, Centrul Vechi al orașului, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Moscheea, catedrala Ortodoxă. De asemenea, ei vor face un popas și în Portul Tomis și o plimbare pe faleza Cazinoului. După amiază se vor deplasa la Crama Murfatlar unde vor degusta vinurile dobrogene.

Nava fluvială de pasageri „A Rosa Flora” se află pentru prima dată în portul Constanța, iar CN APM SA a acordat o plachetă reprezentantului vasului pentru a marca acest eveniment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*