„Muzica populară a lumii turcice”, concert organizat astăzi în Parcul Arheologic din Constanța

Se montează panouri informative în Parcul Arheologic. FOTO Primăria Constanța
Parcul Arheologic. FOTO Primăria Constanța

Parcul Arheologic din Constanța va găzdui marți, 24 august, începând cu ora 18.30, un concert al Organizației Culturale Turcice “Turksoy”, cu titlul „Muzica populară a lumii turcice”, în cadrul căruia vor fi interpretate opere celebre din muzica populară turcică. Concertul va fi susținut de către artiști celebri din Kazahstan, Azerbaidjan, Republica Kârgâză, Turcia și Turkmenistan.

Evenimentul este organizat de Ambasada Republicii Kazahstan în România, cu sprijinul Primăriei municipiului Constanța, fiind dedicat aniversării a 30 de ani de la proclamarea independenței de stat a Kazahstanului, Azerbaidjanului, Republicii Kârgâze, Uzbekistanului și Turkmenistanului.

Cu această ocazie, melomanii din orașul Constanța sunt invitați la o seară culturală specifică, pentru a asculta muzică turcică în atmosfera de sezon de la Parcul Arheologic.

Participarea la concert este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*