Amplă acțiune a polițiștilor în Mangalia

Acțiune a polițiștilor în Mangalia. FOTO IPJ Constanța

În perioada de 14 – 15 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia, Secției 3 Poliție Rurală Mangalia și Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

Astfel, au fost legitimate 60 de persoane și au fost verificate 50 de vehicule.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ  3. 000 de lei.

De asemenea, a fost reținut, în vederea suspendării, 1 permis de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare și 1 set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Totodată, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Astfel, la data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Ion Manolescu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 14 octombrie, în jurul orei 21.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Nicolae Filimon, din satul Dulcești, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*