CTnews TV: Muftiul Cultului Musulman din România, despre implicarea sa în ajutorarea refugiaților veniți din Ucraina

Muftiul Iusuf Muurat. FOTO Adrian Boioglu

Muftiul Cultului Musulman din Român, Iusuf Muurat, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.
Cu acest prilej, Muftiul a vorbit despre implicarea sa în criza refugiaților din Ucraina. El a închiriat mai multe autocare, a mers în Republica Moldova de unde a adus în România mai multe persoane din Ucraina care fugiseră de război, cărora le-a găsit cazare și masă.
De asemenea, Iusuf Muurat a făcut și o paralelă între ocuparea Crimeii de către Federația Rusă și conflictul armat din Ucraina.
Muftiul a mai vorbit despre lucrările la diferite monumente, menționând că încearcă să atragă fonduri europene pentru reabilitarea acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*