Trimis în judecată după ce a condus de două ori fără permis

Sediul Parchetului Tribunalului si Judecatoriei Constanta. FOTO Catalin Schipor

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța pentru că a condus de două ori fără a avea permis.

“La data de 04.10.2023 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului V.N.S., pentru săvârşirea a două infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prev. de art. 335 alin. 1 din C. pen., ambele cu aplic. art. 38 alin. 1 din C. pen. şi art. 41 alin. 1 din C. pen.

În concret, în sarcina inculpatului s-au reţinut următoarele:

La datele de 16.06.2023 şi 13.09.2023 inculpatul V.N.S. a condus un autoturism pe drumurile publice din municipiul Constanţa fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată s-a reţinut că inculpatul a comis cele două fapte în stare de recidivă” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*