Modificări în programul Sunscreen Film & Arts Festival în weekend

Centrul Multifuncțional educativ pentru Tineret Jean Constantin. FOTO CJ Constanța

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, în programul Sunscreen Film & Arts Festival de sâmbătă și duminică intervin câteva modificări.

Astfel, cine-concertul Nosferatu de sâmbătă, 10 sept, ora 20:30 se mută la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.

Filmul Competiția oficială se mută duminică, 11 septembrie, ora 13:00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.

Biletele achiziționate rămân valabile. Cei care nu mai pot ajunge, pot opta pentru returnarea banilor.

Recitalul Corina Chiriac se mută duminică, 11 septembrie, ora 19:30 în Piața Ovidiu. Se anulează proiecția filmului „Amintiri de la Marea Neagră” de după concert.

Intrarea este liberă în Piața Ovidiu, iar cei care au cumpărat bilete pentru recitalul Corinei Chiriac vor primi banii înapoi.

Sâmbătă, la 20:30, în Piața Ovidiu, este așteptat și actorul Darko Peric, Helsinki din La Casa de Papel. Programul complet – pe www.sunscreenfestival.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*