FOTO Lucrările de reabilitare efectuate zilele acestea de RAJA continuă în ritm susținut

Lucrare RAJA. FOTO RAJA

La această oră echipele RAJA lucrează în ritm susținut la toate cele 14 puncte de lucru deschise. Cea mai complexă lucrare este cea care se desfășoară la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Vârful cu Dor din municipiul Constanța.

Aici, echipele RAJA realizează înlocuirea conductei cu diametrul de 800 mm, pe o lungime de aproximativ 150 de metri, atât pe bulevardului Aurel Vlaicu cât și pe strada Vârful cu Dor.

„Până în prezent au fost poziționate și îmbinate tronsoanele înlocuite și se lucrează pentru cuplarea acestora la instalația existentă. Decizia înlocuirii segmentelor de conductă a fost luată ca urmare a avariilor succesive survenite în ultima perioadă, care au afectat o mare parte dintre constănțeni. Magistrala are o vechime de peste 50 de ani și era puternic corodată”, au precizat reprezentanții societății.

Momentan, în zona unde se desfășoară înlocuirea conductei, lucrările respectă graficul de execuție.

Imediat ce se vor finaliza intervențiile se vor face manevrele de vane necesare pentru umplerea instalației și intrarea în presiune, urmând ca reluarea furnizării apei către consumatorii afectați să se facă în mod progresiv în fiecare sector afectat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*