Ce înseamnă o bună conduită în jocurile de noroc?

Jocuri de Cazino. FOTO stux
Jocuri de Cazino. FOTO stux

Ce deosebește un jucător de jocuri de noroc amator de unul profesionist? Prima categorie vine la cazinou sau intră pe site-uri precum Unibet ca să se relaxeze și să se deconecteze de problemele de zi cu zi. A doua joacă cu gândul la câștig, dar respectând un cod strict de reguli care îi împiedică să aibă un comportament iresponsabil.

Iată ce conduită trebuie să ai în raport cu jocurile de noroc dacă vrei să joci ca un profesionist:

Specializează-te

Toate jocurile de noroc și tipurile de pariuri sunt tentante, dar nu poți excela la toate. Să vrei să joci și baccarat, și ruletă, și sloturi, și să câștigi la pariuri în același timp este abordarea tipică unui amator. Recomandarea noastră este să alegi jocuri în care șansa de câștig a jucătorului este mai ridicată, cum ar fi blackjack, și să te concentrezi asupra acestora.

Creează-ți propriul sistem

Fie că înveți bine regulile jocului de blackjack sau te pricepi să blufezi la poker, trebuie să ai o strategie pe care să o aplici constant. De pildă, unii jucători aleg o miză mai mică sau se retrag după un anumit număr de jocuri câștigate.

Monitorizează-ți rezultatele

Un carnețel sau o aplicație de smartphone poate fi foarte utilă în monitorizarea rezultatelor la jocuri de noroc. Atunci când ai acces la întreaga istorie a rezultatelor tale, nu poți decât să fii onest și să înveți să îți gestionezi rulajul de bani în mod eficient.

Gestionează-ți bugetul în mod înțelept

Unul dintre cele mai bune sfaturi legate de jocurile de noroc este să alegi o sumă de bani pe care să o aloci jocurilor de noroc. Înainte să începi să joci. Astfel vei ști cât poți să cheltui într-o zi, într-o săptămână, sau într-o lună. Ca să fii sigur că finanțele personale nu îți sunt afectate de jocurile de noroc, poți să pariezi din nou doar suma câștigată, nemaiatingându-te de bugetul alocat inițial. Asta îți permite, practic, să nu pierzi nimic din veniturile tale.

Antrenează-te

Un jucător profesionist se străduiește să își îmbunătățească capacitatea de analiza. Începe prin a analiza jocul ales în funcție de marginea casei și de abilitățile tale de jucător. Gândirea analitică te poate ajuta să determini procentul de rambursare și să te concentrezi pe strategii care să mențină marginea casei la un nivel scăzut.

Fii capabil să te oprești la momentul potrivit

Ultima parte a conduitei jucătorului de succes este și cea mai importantă. Este fundamental să știi când să te oprești. De exemplu, ai pierdut de câteva ori consecutiv și ești tentat să încerci să recuperezi pierderile. Este momentul să te retragi. Vei avea mai mult de câștigat dacă vei face o pauză decât dacă vei continua să pierzi. Sunt șanse mari ca după un respiro să te întorci cu o altă atitudine și să ai mai mult succes.

„Și dacă aș fi câștigat?”, sunt mulți tentați să spună. De vreme ce ți-ai depășit bugetul pe ziua respectivă, continuarea jocului este o pierdere pentru tine indiferent de rezultate. Încălcarea principiilor de joc personale este pierderea cea mai mare!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Cea mai buna conduita in jocurile de noroc este fara jocuri de noroc.
    Cine-si inchipuie ca astea-s facute ca sa castige oamenii, se inseala amarnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*