Misiunile jandarmilor constănțeni la sfârșit de săptămână

Misiunile jandarmilor constănțeni la sfârșit de săptămână. FOTO: IJJ Constanța

Jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean Constanța vor desfășura în acest weekend măsuri de ordine publică la manifestările cultural artistice și sportive care au loc în spațiul public din zona de competență teritorială, după cum urmează:

În zilele de 17-18 septembrie, în municipiul Constanța pe tronsonul cuprins între intersecția bulevardul Tomis cu strada Ferdinand, în, zona Miga, și intersecția bulevardul Tomis cu strada Traian, în zona Lupoaică, se organizează evenimentul cultural artistic și sportiv „ZOOM AND THE CITY”, eveniment care are ca elemente sâmbătă, 17 septembrie, între orele 17.00 – 23.00 un program artistic muzical, iar duminică, 18 septembrie, între orele 14.00 – 20.00 diverse activități sportive.

În data de 17 septembrie, în intervalul orar 17.00 – 20.00, în Piața Republicii, pe scena exterioară a Casei de Cultură Mangalia, Primăria Mangalia organizează Festivalul Marea Neagră cu Maramă și Dunărea cu Năframă.

În data de 17 septembrie, în intervalul orar 12.00 – 22.00, în Baza sportivă din localitatea Crucea, Primăria Crucea organizează evenimentul Ziua Comunei Crucea.

În perioada 17 – 18 septembrie, în intervalul orar 10.00 – 22.00, pe plaja Turquoise din stațiunea Venus, Asociația Uniunea Democrată Tătară organizează Festivalul Internațional Kurultai.

În perioada 14 – 18 septembrie, în zona Centrului Comercial City Park Mall din Constanța este în desfășurare evenimentul sportiv internațional FIBA 3×3 Nations League Final și FIBA 3×3 Women s Series Final.

Jandarmii vor fi prezenți în zonele de desfășurare a evenimentelor enumerate mai sus pentru a veghea la menținerea unui climat de ordine și siguranță, precum și pentru prevenirea și descurajarea fenomenelor infracționale.

Celor care participă la evenimentele menționate li se recomandă să adopte un comportament civilizat, să aibă grijă de copii în cazul în care sunt însoțiți de aceștia, să fie atenți la bunurile personale și să nu se implice în conflicte de orice natură. În cazul observării unor fapte de natură penală sau contravențională rugăm cetățenii să sesizeze aspectele în cauză polițiștilor sau jandarmilor prezenți la fața locului sau să apeleze numărul unic de urgențe 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*