Tânăr reținut după ce a înjunghiat cu un briceag un adolescent de 15 ani, în timpul unui scandal petrecut în comuna Castelu

Suspectul a fost reținut și prezentat în instanță cu propunere de arestare preventivă. FOTO cu rol ilustrativ

Un tânăr în vârstă de 21 de ani este cercetat penal, în stare de reținere, de procurorii constănțeni, după ce, în timpul unui scandal ce a avut loc în urmă cu trei zile în comuna Castelu, a înjunghiat cu un briceag un adolescent în vârstă de 15 ani.

Potrivit anchetatorilor, la data de 22 aprilie, în intervalul orar 20.30 – 21.00, în timp ce se afla pe o stradă din comuna Castelu, tânărul a participat la un scandal de amploare, în timpul căruia i-a aplicat o lovitură de briceag, unui minor în vârstă de 15 ani. Acesta a suferit leziuni corporale, ce necesită pentru vindecare un număr de 16 – 18 zile de îngrijiri medicale, dar fără a-i pune viața în primejdie.

În cursul zilei de marți, 25 aprilie, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au formulat propunere privind luarea măsurii arestării preventive față de tânărul în vârstă de 21 de ani, aflat în stare de reținere, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*