Misiunile de weekend ale jandarmilor constănţeni în acest weekend

Misiuni ale jandarmilor. FOTO IJJ Constanța

În perioada 12 – 14 ianuarie, jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică pentru evenimentele sportive care au loc în județul Constanţa.

Astfel, jandarmii vor fi prezenţi la următoarele manifestări:

  • meciul de baschet feminin din cadrul Ligii Naționale de Baschet Feminin, dintre echipele C.S.M. Constanța și C.S.T.B.V. CSU Olimpia Brașov, derulat în data de 12.01.2024, la ora 18:00, la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din mun. Constanța, județul Constanța.
  • partida de volei feminin în cadrul Diviziei A1 de Volei Feminin dintre echipele C.S.M. Constanța și Medicina TG Mureș, partidă desfășurată sâmbătă, 13.01.2024, la ora 15:00, la Sala Sporturilor din mun. Constanța, județul Constanța.
  • meciul de baschet din cadrul Ligii Naționale de Baschet Feminin, dintre echipele C.SM. Constanța și FC Argeș Pitești, derulat sâmbătă, 13.01.2024, începând cu ora 18.30, la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul Constanța.
  • turneul sportiv de futsal „Trofeul Liga Old-Boys”, organizat de Asociația ”Club Tomitanii Constanța”. Turneul se va desfășura în perioada ianuarie 2024 – aprilie 2024, în timpul weekendului, la Sala Sporturilor din municipiul Constanța. În acest weekend, meciurile de futsal vor avea loc duminică, 14.01.2024, începând cu ora 15:00.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*