Zeci de persoane evacuate după ce un incendiu a izbucnit într-un bloc de pe bulevardul Mamaia

Pompierii constănțeni au intervenit în cursul nopții de sâmbătă spre duminică pentru a stinge un incendiu ce izbucnise într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe bulevardul Mamaia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere, autoscara, un echipaj de descarcerare și unul SMURD.

„În urma incendiului au fost evacuate, de către echipajele de intervenție, 36 de persoane, între care 10 copii, în timp ce alte 17 persoane s-au autoevacuat”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

Până să fie stins, focul a provocat pagube în apartamentul de aproximativ 50 de metri pătrați, dar suprafața totală afectată de flăcări a fost de aproximativ 170 de metri pătrați, fiind avariate și casa scării și fațada blocului.

Cauza probabilă a incendiului stabilită de către pompieri a fost „efectul termic al unui aparat electric”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*