UPDATE VIDEO Alarmă falsă cu bombă la Gara Constanța

Alarmă cu bombă la Gara Constanța
Alarmă cu bombă la Gara Constanța

UPDATE O oră mai târziu, alarma s-a dovedit a fi falsă, iar echipajele au fost retrase. Persoana care a sunat la 112 – un bărbat – a fost deja identificată și se iau măsurile legale împotriva lui.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Constanța NEWS că individul era beat atunci când a sunat și le-a zis operatorilor de la 112 că “este o bombă la Gara Constanța”. Bărbatul nu este la prima faptă de acest fel. El a mai apelat și cu alte ocazii numărul de urgență și a anunțat că are un dispozitiv exploziv.

Gara din Constanța a fost evacuată sâmbătă după amiaza în urma unui apel care anunța că în zona a fost plasat un dispozitiv exploziv.

Oamenii legii au încercuit zona și fac acum verificări. În fața gării sunt mai multe echipaje de poliție, jandarmerie, pompierii militari de la ISU Dobrogea și Ambulanța Constanța.

Apelul anonim a venit pe numărul de urgență 112 la ora 16.15. A fost alertată imediat Poliția Transporturi Feroviare și Serviciul de Acțiuni Speciale al IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*