Minor accidentat în Costinești de un șofer beat

etilotest, test alcool
Testarea șoferului cu etilotestul

Un individ s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat băut la volan și a provocat și un accident rutier. Accidentul s-a petrecut în stațiunea Costinești, iar victima este un copil.

Accidentul s-a produs în noaptea de 11 august, la ora 23.10, când,  un bărbat, de 25 de ani, a condus un autoturism pe strada Tineretului din localitatea Costinești, dinspre strada Școlii către strada Azurului. Aici, în vecinătatea Poștei a surprins și accidentat ușor un minor, de 12 ani, care se deplasa pe marginea părții carosabile, în sensul de mers al autoturismului.

Victima a fost transportată cu o ambulanță la spital, iar șoferul, în urma testării sale cu aparatul etilotest de către polițiștii rutieriști a ieșit pozitiv, cu 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*