Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, dă startul maratonului de vaccinare împotriva Covid-19 din Portul Tomis

Portul turistic Tomis. FOTO Cătălin SCHIPOR

Un „Maraton de vaccinare anti Covid 19 + Testare Hepatita C“ se va derula la sfârșitul acestei săptămâni, în zilele de sâmbătă și duminică, în Portul turistic Tomis, într-un autobuz supraetajat „colantat” cu însemnele Capitalei Tineretului. Imunizarea se face fără programare, cu vaccinul Pfizer.

Startul maratonului va fi dat de primarul Constanței, Vergil Chițac, împreună cu ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan. În cadrul Campaniei de vaccinare anti COVID 19 se pot înscrie inclusiv minorii cu vârsta de peste 16 ani, dar doar însoțiți de un părinte.

„Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile – carte de identitate ori pașaport. Imunizarea se va face exclusiv cu vaccinul Pfizer”, au transmis organizatorii.

Maratonul se va desfășura sâmbătă, 22 mai, începând cu ora 11.30 până la 20.00, și duminică, 23 mai, în intervalul orar 10.00 – 20.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*