Primăria Constanța anunță restricții de trafic pe mai multe artere rutiere din oraș

Restricții de trafic pe mai multe artere rutiere din oraș. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța anunță că lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere se extind în mai multe zone rezidențiale ale orașului.

Astfel, pe strada Merișor se reabilitează carosabilul pe tronsonul delimitat de străzile Fulgerului și Baba Novac. luni, 16 august, și marți, 17 august, se decapează asfaltul deteriorat, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 07.30 – 15.30.

Pe strada I.G. Duca, se asfaltează carosabilul pe porțiunea cuprinsă între strada Țepeș Vodă și Gheorghe Murea, circulația autovehiculelor fiind restricționată total, până la ora 15.30. Intervențiile vor continua marți și miercuri, 18 august, cu același regim de restricții, în intervalul orar 07.30 – 15.30.

Lucrările de asfaltare vor cuprinde joi, 19 august, strada Artileriei și strada Gheorghe Murea, tronsonul delimitat de strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu, traficul rutier fiind restricționat total, între orele 07.30 – 15.30.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*