Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmii constănțeni la meciul de fotbal dintre FC Farul și CS Mioveni

Jandarmii asigură ordinea la meciul din Farul și CS Mioveni. FOTO Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța

Aproximativ 70 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța, alături de partenerii polițiști și pompieri, vor asigura ordinea publică și siguranța spectatorilor ce vor fi prezenți la meciul de fotbal dintre echipele FC Farul și Mioveni, din cadrul Campionatului National de Fotbal, Liga I. Partida se dispută duminică, 26 septembrie, începând cu ora 15.30, pe Stadionul Central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.

Accesul în stadion este permis:

  • persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore;
  • persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

Este obligatorie prezentarea documentelor medicale care atestă situațiile de mai sus însoțite de un document de identitate.

„Recomandăm atât suporterilor, cât și cetățenilor, să manifeste înțelegere față de măsurile de ordine ce vor fi dispuse cu acest prilej și să se conformeze indicațiilor forțelor din teren, pentru ca această competiție să se desfășoare în condiții de siguranță”, au transmis reprezentanții GMJ Constanța.

Accesul la competiția sportivă se poate face cu participarea spectatorilor până la 50 la sută din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minimum un metru între persoane, dacă incidența cumulată la 14 zile în județ/localitate este mai mare de 2/1.000 de locuitori. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă. De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*