VIDEO Autoturism distrus de flăcări pe bulevardul Tomis din Constanța

Autoturism distrus de flăcări pe bulevardul Tomis din Constanța

Pompierii constănțeni au fost solicitaţi să intervină marţi, 17 august, pe bulevardul Tomis din Constanța, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-a intervenit cu o mașină de stingere și un echipaj de prim ajutor.

„Din primele informaţii, incendiul se manifesta la un autoturism, fără victime. Mașina a ars în totalitate. Cauza probabilă a rămas în curs de cercetare”, au transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*