Mașinuțe de jucărie contrafăcute, de peste 200.000 de lei, descoperite în Portul Constanța Sud

Jucării contrafăcute, de peste 200.000 de lei, descoperite în Portul Constanța Sud. FOTO: ANV

Peste 1.300 de mașinuțe cu radiocomandă, susceptibile de a fi contrafăcute, cu o valoare de piață ce depășește 200.000 de lei, au fost confiscate de inspectorii vamali în Portul Constanţa.

Potrivit Autorității Naţionale a Vămilor, inspectorii din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au descoperit, în cadrul efectuării controlului fizic efectuat asupra unui container sosit din China, 1.320 de mașinuțe cu radiocomandă, inscripționate sub marca figurativă „JEEP”, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a mărcii susmenționate. Bunurile  descoperite în containerul sosit din China aparțineau unei societăţi comerciale cu sediul în Ucraina.

Jucăriile au fost reținute de către inspectorii vamali. Dacă ar fi fost comercializate pe piață la prețul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, valoarea acestora ar fi fost de aproximativ 216.830 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*