Marinarii militari se instruiesc pe Dunăre, în cadrul exercițiului „Danube Protector”

Instrucția marinarilor militari pe Dunăre. FOTO SMFN

Patru nave militare de la Flotila Fluvială desfășoară, în perioada 28 septembrie – 2 octombrie, secvențe de instruire, pe Dunăre, conform scenariului exercițiului „Danube Protector 20.08.IV”.

Potrivit Statului Major al Forțelor Navale, activitatea marinarilor militari urmărește consolidarea deprinderilor de a deservi aparatura și sistemele de artilerie de la bordul navelor, precum și dezvoltarea procedurilor de protecție a căilor de transport fluvial din zona de responsabilitate.

Principalele obiective ale exercițiului sunt executarea misiunilor specifice într-un cadru tactic și crearea unei imagini complete a situației fluviale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*