Încălțăminte contrafăcută, vândută în două centre comerciale din Constanța, confiscată de jandarmii constănțeni

Încălțăminte contrafăcută, vândută în două centre comerciale din Constanța. FOTO: IJJ Constanța

Militari ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au descoperit duminică, 26 februarie, în două centre comerciale din municipiul Constanța, doi comercianți care ofereau spre vânzare aproximativ 100 de perechi de pantofi sport, inscripționate cu însemne similare cu cele ale unor mărci renumite.

Potrivit IJJ Constanța, gestionarii celor două magazine au afirmat că nu dețin acte de proveniență sau avize de comercializare pentru articolele de încălțăminte expuse, acestea fiind susceptibile a fi contrafăcute (comercializarea unor asemenea produse fiind sancționată de legea 84/1998, privind mărcile si indicațiile geografice).

Articolele de încălțăminte au fost ridicate de către jandarmi în vederea confiscării și au fost predate, împreună cu actele premergătoare întocmirii dosarului penal, lucrătorilor de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*