Maraton de vaccinare la Delfinariu, Acvariu și la Muzeul de Istorie

Începe administrarea dozei de rapel (doza 3) în România

Un maraton de vaccinare va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni la Delfinariu, la Acvariu și la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

Primăria Constanța a anunțat că Noaptea Muzeelor aduce la Constanța un nou maraton de vaccinare.

“Mai exact, sâmbătă și duminică, între orele 10:00 și 19:00, la Delfinariul din Constanța orice persoană, constănțean sau turist, poate veni să se imunizeze atât cu vaccinul Pfizer-BioNTech, cât și cu vaccinul Johnson& Johnson. Același lucru se va întâmpla sâmbătă în fața Acvariului și a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie din Constanța, între orele 16:00 și 23:00”, a transmis Primăria Constanța.

Personalul medical (un medic, doi asistenți medicali și un registrator pentru fiecare locație în parte) provine de la centrul de vaccinare din incinta Pavilionului Expozițional.

Persoanele care doresc să se vaccineze trebuie să prezinte un document de identitate valabil (carte de identitate/pașaport).

Evenimentul este organizat de Primăria Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, împreună cu Direcția de Sănătate Publică Constanța, cu sprijinul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii și al Muzeului de Istorie Națională și Arheologie din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*