Patru bărbați din Cobadin, reținuți după ce au provocat un scandal în Mereni

Scandalagii reținuți de polițiști. FOTO IPJ Constanța

Patru bărbați din Cobadin au fost reținuți după ce au provocat un scandal în Mereni.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 19 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirghiol, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, patru bărbați.

“Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, în noaptea de 18 spre 19 aprilie, în jurul orei 01.00, cei patru bărbați, din comuna Cobadin, s-ar fi deplasat  cu două atelaje hipo în comuna Mereni.

Ulterior, ar fi pătruns în locuința persoanelor vătămate, respectiv doi bărbați, pe care i-ar fi agresat fizic, lovindu-i cu obiecte contondente.

De asemenea, unuia dintre ei i-ar fi provocat vătămări corporale, cu un obiect tăietor-înțepător” – IPJ Constanța.

Cei patru bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*